Salon keramike

salon-keramike

Salon keramike i sanitarija

Salon keramike I sanitarija uspješno posluje od 1990. godine. Distributeri smo renomiranih proizvođača, a svojim asortimanom smo u mogućnosti ispuniti sve želje naših kupaca. Stručnim savjetima Vam na raspolaganju stoje I djelatnici sa svojim dugogodišnjim iskusvom. U salonu, na preko 600 kvadratnih metara prostora, pronaći ćete kompletan materijal za opremanje Vaše kupaonice, od križića, silikona, ljepila, završnih profila, ugradbenih sistema za ispiranje I odvodnju, nove generacije rimfree modela wc školjki, slavina dizajniranih od strane eminentnih svjetskih dizajnera današnjice, pa sve do široke palete visokokvalitetne keramike za oblaganje svih vrsta podloga. Sve što trebete napraviti je posjetiti nas…

Isporuka

Uvjerite se u cjelovitost naše ponude i na najjednostavniji način dođite do svega što Vam je potrebno. Mi smo se pobrinuli za to.

Proizvodi najboljih svjetskih proizvođača

Nudimo bogatu ponudu keramike i sanitarija najpoznatijih svjetskih proizvođača poput Gardenia Versace, Atlas Concorde, Ceramicas Aparici, Casa dolce Casa, Hansgrohe, Grohe, Geberit, Catalano, Duravit, Vitra, Kolpa te mnogih drugih.

aparici

Keramika Aparici S. A. proizvodi i komercijalizira keramičke zidne i podne pločice, porculanske pločice na nacionalnom i međunarodnom tržištu. Keramička Tvrtka u ovom trenutku posjeduje visoku proizvodnu sposobnost s dva proizvodna pogona. Ova linija rada temelji se na konceptu kvalitete, inovativnosti i rada.

atlas-concorde

Atlas Concorde je tvrtka utemeljena na čvrstim načelima, tvrtka s visokim vrijednostima izraženim u etičkom kodeksu, marka koja jamči kvalitetu i sigurnost. Oni koji se odluče Atlas Concorde imaju jamstvo za kupnju keramičkih pločica proizvedene u sigurnim radnim sredinama, proizvodi nastali pomoću pažljivo odabranih sirovina, stručno izrađeni, te poznati diljem svijeta.

casa-dolce-casa

Casa dolce casa zauzima vodeći položaj u svijetu keramike više od 50 godina zahvaljujući njihovom uzastopnom istraživanju tržišta, inovacijama i društvenoj odgovornosti. Proizvođač porculanskih pločica koji nudi proizvode za sva područja. Kako bi povećali svoje poslovanje osigurali su nekoliko suradnji za potporu, te stvorili sinergiju s ostalim tvrtkama.

catalano

Osnovan 1967., Catalano je danas vodeća talijanska tvrtka u mogućnosti ponude, doseže najvišu produktivnost i kvalitetu proizvoda. Danas je tu zaposleno oko 240 radnika i tvrtka posjeduje nove generacije produktivnih strojeva. Priznatost tvrtke izgrađena je dugogodišnjim iskustvom i brojnim međunarodne priznanja.

geberit

Geberit radi kao integrirana grupacija s vrlo snažnom lokalnom prisutnošću u većini europskih zemalja te pruža jedinstvenu dodanu vrijednost kada je riječ o sanitarnoj tehnologiji i kupaonskoj keramici. U sanitarnoj tehnologiji Geberit se fokusira na R&D da bi zadovoljio potrebe svih svojih kupaca novim proizvodima. Naši stručnjaci vam daju odgovore na pitanja i pokazuju kako da s našim sustavima prvi uđete u cilj na gradilištu.

duravit

Svih 11 proizvodnih mjesta širom svijeta rade na punom kapacitetu. Duravit konstantno ulaže u nove tvornice, nove uređaje te provodi tehnološke inovacije.  S ovim mjerama, Duravit stvara dobru osnovu za daljnji razvoj tvrtke u nadolazećim godinama.

hansgrohe

Hansgrohe je jedan od vodećih sanitarnih tvrtki, odlikuje se kvalitetom svojih proizvoda u smislu oblika i funkcije. Kao rezultat toga, kupci širom s užitkom kupuju njihove proizvode i uvijek su zadovoljni.  Tvrtka koristi samo kvalitetne materijale koji su namijenjeni za korištenje s pitkom vodom i koji su podvrgnuti testiranjima izdržljivosti.

grohe

Za mnoge desetljeća, GROHE je predan brand vrijednosti tehnologije, kvalitete, dizajna i održivosti. Tijekom proteklih deset godina uspjeh GROHE tvrtke je potvrdilo više od 240 nagrada za dizajn i inovacije. Brojni “high-profile” projekati širom svijeta su opremljeni sa GROHE proizvodima, što svjedoči da su djelatnici i tvrtka uistinu profesionalni i pouzdani.

vitra

Vitra je tvrtka koja čini dio turske grupe koja proizvodi pločice i sanitarnu keramiku, te distribuiraju to na globalnoj razini.  S više od pedeset godina rada i iskustva Vitra je razvila uredski namještaj koji je inovativan, funkcionalan i estetski privlačan. Tvrtka nudi inteligentna prostorna rješenja, što osigurava značajan doprinos identitetu i uspjehu današnjih tvrtki.

kolpa

Poduzeće KOLPA INVEST d. o. o. povezuje programe iz skupine Kolpa, a to su Kolpa san, Kerrock po mjeri te Namještaj po mjeri s ciljem da kupcima ponudi cjelovito rješenje unutarnje opreme s aspekta funkcionalne, estetske i ekološke vrijednosti te svojim proizvodima stvori idealno okruženje za opušten boravak i rad u prostoru.

versace

Tvrtka snovana u Milanu 1978. godine, osnovao je Gianni Versace, jedan od najtalentiranijih stilista 20. stoljeća. Gianni Versace je sinonim talijanske izvrsnosti diljem svijeta. Proizvodi su izrađeni od najboljih sirovina, ključnih ukrasnih elemenata poput meduze i ornament uzoraka koji su proizvedeni korištenjem najnovije tehnologije, okarakterizirali su kolekcije Versace keramike i zajamčili bezprijekoran izgled, dizajn i kvalitetu.

Skladište

Naše skladište je prostrano i izvrsno opremljeno. Kako bi uspješno poslovali, potrebno je uložiti novac i vrijeme, te naći odgovarajući prostor za inventar. Naše skladište je izvrsno opremljeno, a novi proizvodi stižu svakog tjedna.

Akcijske ponude

Pogledajte naš akcijski asortiman i popuste koji su česti u našoj trgovini